Shots neix de la unió de les tres grans passions de la Laura: la passió pel cafè, aportant el “Shot” (càrrega de cafè) perfecte a cada tassa i servint un cafè d’especialitat i de gran qualitat; la passió pel bon menjar, treballant amb productes de qualitat i proximitat, -l’Alba, l’ànima de la nostra cuina, pensa i elabora plats saludables i adaptables a opcions veganes, vegetarianes i sense gluten, buscant la barreja entre la cuina de tradició catalana i el brunch anglès-, i la passió per les persones i les seves cultures, posant a la vostra disposició un espai amb aires de locals londinencs i racons diferents on relaxar-se, llegir, treballar o participar dels nostres tallers i activitats. Amb un tracte proper i professional, desitgem que gaudiu de l’experiència SHOTS.


El Shots va néixer el setembre de 2019, 6 mesos abans que arribés aquesta pandèmia.
Ens hem reinventat per continuar amb la mateixa passió que ens va portar a complir aquest repte, compromesos amb el petit comerç i la qualitat dels productes que oferim. Ara doncs, us proposem que col·laboreu amb nosaltres i que us endinseu al Shots per empapar-vos de la nostra filosofia. Us atreviu doncs amb aquest escape room virtual?

Gràcies per col·laborar amb nosaltres i molta sort!

 

2-6 persones
Es recomana jugar en equip!
90-180 minuts
Tot depèn de les vostres habilitats!
Mitjà-Alt
Nivell de dificultat del joc.

Què cal per jugar? 

  • Crear un usuari per accedir al joc (Preu de col·laboració: 5,00€ per equip / L’usuari deixa de ser vàlid al cap de 48h).
  • Com a mínim, un dispositiu connectat a internet, llapis i paper.
  • Podem jugar només amb un telèfon? Sí, però recomanem fer-ho des d’una tauleta o un ordinador.
  • Un programa de descompressió ZIP (la majoria de sistemes operatius ja el porten instal·lat).
  • Bona coordinació i comunicació.
  • No posar límits a l’enginy (es permet fer ús de qualsevol recurs online/xarxa social que tingueu al vostre abast).
  • Recomanem l’ús de videoconferència (p.e. Whatsapp, Hangouts Meet o Skype ho permeten).

(*) El joc funciona correctament amb els següents navegadors: Google Chrome / Safari / Firefox

Per a qualsevol incidència amb el joc o el procés de pagament podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic shots@shotsgirona.com. Us contestarem el més aviat possible!