fbpx
Cistella

Termes i condicions de compra

L’Avís legal publicat en aquesta pàgina web identifica el titular segons allò establert a l’Art. 10 de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic i conté informació sobre la política de protecció de dades de caràcter personal.

Els productes oferts en aquesta pàgina estan destinats al consum, per la qual cosa el contracte de compravenda es realitza en el moment en què el client emet la confirmació expressa de la comanda. Per això, Shots Coffee Girona recomana la lectura íntegra de l’avís legal i d’aquestes condicions generals de compra abans d’acceptar la comanda.

Aquest contracte se celebra en el marc legal establert per al Comerç Electrònic per la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, tenint en compte la Llei 7/1996, de 15 de gener d’ordenació del comerç minorista, la Llei 7/1998, de 13 d’abril, sobre condicions generals de contractació, el Reial decret legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei general per a la defensa dels consumidors i usuaris i la Llei 3/2014, de 27 de març.

Les condicions de contractació són les següents:

1- CARACTERÍSTIQUES DELS PRODUCTES

1.1. Les característiques dels productes oferts en aquest lloc apareixen en pantalla al costat de la seva identificació visual.

2- INFORMACIÓ I PREUS

2.1. Llegiu detingudament les descripcions dels productes abans de comprar-los. Les imatges mostrades poden diferir lleugerament del producte final. Davant d’un dubte, contacteu-nos abans de fer la compra.

2.2. El preu de cada producte vindrà determinat clarament a la pàgina web. El preu i les condicions dels productes oferts podran variar, però en qualsevol cas sempre regiran per al Client el preu i les condicions que hi havia quan va fer la comanda.

2.3. Ens reservem el dret a cobrar la comanda des del moment de la recepció.

2.4. Els preus de venda indicats a la nostra Botiga Online es mostren amb l’IVA espanyol inclòs.

2.5. Les despeses de servei de l’enviament no estan indicades al preu dels productes. Les despeses de servei de l’enviament són a compte del Client i s’afegiran al total de l’import dels productes seleccionats. Se us informarà d’aquestes despeses abans de confirmar la comanda i finalitzar el procés de contractació.

2.6. Ens reservem unilateralment el dret de modificar els nostres preus oferts en qualsevol moment. No obstant això, ens comprometem a aplicar les tarifes en vigor indicades al portal en el moment de la realització de la comanda pel Client.

3- REALITZAR UNA COMANDA

3.1. Per poder fer una comanda, el Client haurà de tenir 18 anys com a mínim.

3.2. Haureu de seleccionar els articles que us interessin informant el nombre d’unitats i fent clic al botó afegir a la cistella per afegir-los al carret de la compra. En qualsevol moment podeu visualitzar el contingut del carret de la compa, on podreu veure els articles seleccionats, el seu preu, els impostos i les despeses d’enviament. Des d’aquesta mateixa finestra, abans d’enviar la comanda podreu corregir, canviar o anul·lar els productes seleccionats.

Quan hagueu acabat de triar productes premeu l’opció “cistella”.

El Client haurà d’emplenar el formulari de dades personals que es troba a la nostra Botiga Online (disponible 24h/dia, cada dia), un cop hagi accedit a la pàgina i fent clic al botó “Confirmar comanda”.

Si està registrat com a usuari haurà d’informar les seves credencials, en cas contrari, haurà de facilitar el correu electrònic i les dades personals, i acceptar l’Avís Legal i les Condicions generals de compra.

Com a darrer pas haurà de triar la forma de pagament i serà redirigit a la passarel·la de pagament.

3.3. Quan el Client faci la seva comanda, us enviarem un número de comanda.

3.4. En realitzar la vostra comanda, el Client ens està fent una oferta de compra dels productes que hagueu seleccionat d’acord amb aquests Termes i Condicions. Nosaltres podem, al nostre parer, acceptar o no la seva oferta.

3.5. Si acceptem la vostra comanda, notificarem al client la nostra acceptació emetent una confirmació de comanda. Us enviarem la vostra confirmació de comanda per correu electrònic, sempre que el Client ens hagi facilitat la vostra adreça de correu electrònic al vostre formulari de dades personals. Si no podem acceptar la vostra comanda, intentarem posar-nos en contacte amb el Client per correu electrònic o telèfon.

3.6. Encara que farem tots els esforços possibles per subministrar-li els productes enumerats en la confirmació de comanda, pot haver-hi ocasions en què ens sigui impossible subministrar aquests productes deguts, per exemple, que aquests productes no estiguin en estoc. En aquests casos ens posarem en contacte amb el Client per informar-lo i potser us suggerirem productes alternatius que pugui desitjar comprar. Si no accepteu els nostres suggeriments cancel·larem la vostra comanda en relació amb els productes que no puguem subministrar i us retornarem qualsevol suma de diners que ens hagueu satisfet per aquests productes. La devolució d’aquestes sumes de diners serà el límit de la nostra responsabilitat davant del Client, si ens fos impossible subministrar-li els productes sol·licitats. Molt ocasionalment, els preus dels productes mostrats a les nostres Botigues Online poden ser especificats de forma errònia i mostrar un preu inferior al corresponent. Quan això passi i, si nosaltres hem confirmat la vostra comanda, us contactarem immediatament per tal d’emetre una nova confirmació de comanda amb el preu correcte. En cas que el preu que correspongui sigui molt superior, el Client podrà cancel·lar la seva comanda i li reemborsarem qualsevol quantitat que ja hagi satisfet.

3.7. Atès que no disposeu d’un o més productes necessaris i el contacte amb el client no obtingueu resposta, l’empresa es reserva el dret d’anul·lar els productes afectats i enviar la part restant de la comanda. En cas de rebre la comanda i no estar-hi d’acord, s’aplicaran les polítiques de devolució de l’apartat de desistiment.

3.8. Un cop realitzada la comanda, aquesta serà arxivada de manera que pugui ser accessible a través d’Internet fins que se n’hagi fet el lliurament.

3.9. L’idioma en què podreu realitzar la comanda és en català.

4 – FORMES DE PAGAMENT

4.1. El pagament del preu dels productes es realitzarà mitjançant alguna de les tres modalitats de pagament indicades a continuació:

– Pagament mitjançant targeta de crèdit o de dèbit:

Si opteu pel pagament amb targeta, la comanda del Client no es podrà tenir en compte i no serà tramitada fins que el pagament hagi estat autoritzat pel vostre banc o caixa. El pagament en línia amb targeta de crèdit es realitza a través del sistema de seguretat “Secure Socket Layer”, que codifica les dades bancàries quan són transmesos per internet. Per raons de seguretat, Shots Coffee Girona verifica totes les comandes pagades amb targeta bancària. Acceptem targetes d’American Express, Maestro i qualsevol Visa i Mastercard donades d’alta al sistema de pagament segur Verified by Visa. A més, per a qualsevol comanda l’import de la qual sigui superior a un varem fixat per Shots Coffee Girona, se us demanarà al Client un document d’identitat i un justificant de domicili que ens haurà d’enviar per fax o correu electrònic que oportunament se us indiquin.

4.2. Si el nostre departament de seguretat sospita alguna anomalia o frau, Shots Coffee Girona es reserva el dret d’anul·lar la transacció per motius de seguretat.

4.3. Shots Coffee Girona s’ha associat amb BANC per garantir la màxima seguretat als pagaments. Quan veieu el símbol de BANC, el Client pot considerar que la seva operació està 100% protegida.????

4.4. En cas que la compra sigui feta per un consumidor final o una empresa s’estendrà la corresponent factura. Caldrà que l’usuari ho comuniqui i demani a shots@shotsgirona.com. A la factura hi constarà el desglossament corresponent a l’impost sobre el valor afegit si és aplicable i les despeses d’enviament.

5- GARANTIA DE PRODUCTES I/O DEVOLUCIONS

5.1. Tots els productes oferts per SHOTS COFFEE GIRONA estan garantits. Ens comprometem a reemplaçar per un de nou o efectuar el corresponent abonament si qualsevol dels seus productes patís un defecte de fabricació. En aquest cas totes les despeses de devolució del producte i enviament del nou producte o el mateix reparat, són a compte de SHOTS COFFEE GIRONA.

5.2. El consumidor haurà d’informar-nos de la manca de conformitat del producte en el termini de 7 dies des que va tenir-ne coneixement mitjançant un email que desitja tornar un producte i amb les fotos corresponents si aquest està danyat o amb algun defecte. D´aquesta manera, organitzarem la devolució de la manera més idònia. En cas que el problema d’aquest producte no sigui garantia, serà el consumidor qui pagui les possibles despeses addicionals que s’originin per aquesta devolució.

5.3. Conforme al que disposa l’Art. 71 del Reial Decret Legislatiu 1/2007, de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, el comprador pot realitzar la devolució en els catorze dies naturals següents a la recepció de la mercaderia en les mateixes condicions en què li va ser lliurada.

5.4. Si el Client no està satisfet amb qualsevol dels productes que ens hagi adquirit, podrà canviar o tornar-nos el producte dins del termini dels 14 dies següents al lliurament dels productes i obtenir el reemborsament del preu del producte retornat en el termini màxim de 14 dies naturals des de la data en què hagi estat informat de la decisió de desistiment pel comprador. El cost del transport de recollida serà sempre responsabilitat del client.

5.5. Si la comanda arriba amb qualsevol anomalia, s’ha d’informar immediatament després de la recepció. Contacteu amb el nostre servei d’atenció al client (telèfon o correu electrònic) i us indicaran els passos a seguir per al reemplaçament del producte. Vegeu apartat 5.3.

5.6. Per fer una correcta devolució dels productes, caldrà seguir les pautes següents:

– Els productes han de ser tornats a la seva caixa/embalatge original. Si no és possible, utilitzar una caixa de la mateixa qualitat. No afegir zel, grapes o altres productes o embalatge.

– Els productes no poden haver estat usats de manera que el seu valor es vegi reduït o perjudicat.

– Els productes han d’estar acompanyats de l’albarà de lliurament amb el motiu de la devolució anotat manualment per a una gestió correcta i ràpida de la devolució.

5.7. En arribar al nostre magatzem, es valorarà l’estat dels productes. Si no compleixen la normativa establerta per a les devolucions i el seu estat no és correcte, ens reservem el dret a pagar una quantitat inferior en concepte del producte o productes danyats.

5.8. En finalitzar la revisió dels productes es procedirà al reemborsament de l’import mitjançant el mateix canal amb què es va realitzar el pagament o contactarem per fer el reemplaçament dels productes afectats.

5.9. No s’acceptaran revocacions de comandes ni devolucions de mercaderies fora dels terminis indicats.

6- CONDICIONS D’ENVIAMENT, TERMINI DE LLIURAMENT I DISPONIBILITAT

6.1. Enviarem al Client els seus productes a l’adreça de lliurament que figuri al formulari de dades personals.

6.2. A la pàgina web, concretament a la cistella de compra, s’indica l’import a què ascendeixen les despeses d’enviament abans de fer la compra. En cas de devolució de la mercaderia (art. 44 de la Llei d’ordenació del comerç detallista), les despeses d’enviament aniran a compte del client.

6.3. Si l’article indiqui “en estoc” en realitzar la comanda, el termini entre la realització de la comanda i la data de la primera presentació de l’empresa de transports al lloc determinat correspon a la suma de 2 elements:

El termini de tramesa (24 a 72 h) = validació del pagament + preparació de la comanda + recepció del paquet per l’empresa de transports. El termini pot variar segons la disponibilitat del producte.

El termini de lliurament de la comanda per part de lempresa de transports. Estarà informat des del principi d’aquest termini a partir de la recepció de l’e-mail “enviament de la comanda”. Aquests terminis estan indicats en dies hàbils.

6.4. Lliurarem el producte un cop verificat que la realització efectiva del pagament s’ha executat correctament i, després, lliurarà el producte segons l’opció escollida.

6.5. Entenem les hores i els dies com a hores i dies feiners, excloent així els dissabtes i els diumenges i els dies festius. Si per alguna causa imputable a Shots Coffee Girona se superés aquest termini, comunicarem al Client la incidència i proposarà solucions alternatives.

6.6. El Client es compromet que ell o una altra persona designada es trobin al domicili indicat per rebre el paquet. En cas de no estar-hi la primera vegada, el transportista insistirà diverses vegades. Si encara no es pogués lliurar la comanda, aquesta ens serà retornada, amb la consegüent devolució al Client del pagament efectuat menys les despeses d’enviament o devolució de la mercaderia que aniran a càrrec del Client.

6.7. Cal tenir en compte que les comandes seran enviades dins dels límits d’estoc disponibles. Si un dels articles demanats no estigués en estoc, ens comprometem a enviar al Client un correu electrònic com més aviat millor (a partir de la data en què va realitzar la comanda) per comunicar-li el termini en què podrem enviar-li el seu(s) producte( s). En cas que no estigués interessat a esperar, podrà sol·licitar la devolució dels imports que hagi satisfet aquest article.

6.8. Si algun dels productes de la seva comanda, una vegada facturat, no estigués disponible, ens comprometem a enviar al Client els productes disponibles ia regalar-li les despeses de servei d’enviament de la resta de compra. Si fos possible, li proposarem un article de qualitat i preu equivalent en substitució del producte indisponible. En cas que no accepti el producte substitutiu proposat, procedirem al reemborsament del producte indisponible.

7 – PROMOCIONS I CUPONS

7.1. Totes les promocions i cupons tenen una caducitat d’un mes si la promoció no ho especifica de manera diferent.

7.2. Les promocions que siguin cupons de descompte sempre s’aplicaran única i exclusivament sobre el valor del producte.

7.3. Les promocions que siguin cupons de descompte, sempre tindran un import mínim a consumir, que en cas de no estar especificat es xifrarà en 50€ per a totes les promocions.

8 – OBLIGACIONS SHOTS COFFEE GIRONA I DEL CLIENT

8.1. SHOTS COFFEE GIRONA es compromet a posar a disposició del Client tota la informació necessària relativa als productes que ofereix així com a les comandes. SHOTS COFFEE GIRONA no es fa responsable de la no-execució de les presents condicions en cas de força major i en cas de manca del Client o d’un fet imprevisible per part d’una persona aliena al contracte.

8.2. El Client es compromet a emplenar els formularis de comanda i els seus camps segons les instruccions indicades. SHOTS COFFEE GIRONA protegirà les dades d’acord amb la llei. El Client també es compromet a pagar el preu del producte, amb els impostos corresponents i les despeses d’enviament.

8.3. Us recordem que és aconsellable que guardeu una còpia de les dades contingudes en els productes comprats. SHOTS COFFEE GIRONA no es responsabilitza de qualsevol pèrdua de dades, fitxers o, en general, de qualsevol dany que resultés d’una fallada de còpia de seguretat per part del Client de les dades contingudes en els productes adquirits.

8.4. SHOTS COFFEE GIRONA no es fa responsable de les conseqüències que puguin resultar d’una utilització inadequada dels productes venuts a la Botiga Online.

9 – DUBTES O RECLAMACIONS

9.1. L’usuari pot adreçar els seus dubtes, reclamacions o consultes sobre el seguiment de la comanda a:

SHOTS COFFEE GIRONA (Laura Artigas Baleri)

Carrer Bisbe Lorenzana, 47, Baixos
Girona 17002
shots@shotsgirona.com
+34 649554176